Gente 8–10 Aschehoug Univers

Spansk for ungdomstrinnet
kr 79 Prisen er eks. mva.

Produktdetaljer

  • Utgivelsesår: 01.12.2020
  • ISBN: 9788203317583
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 8-10
  • Innbinding: Digitalt produkt
  • Komponenttype: Digitalt læremiddel
Gente 8-10. Aschehoug Univers erstatter elev- og lærerressursene på Lokus, og dekker alle tre årene med spansk nivå I på ungdomstrinnet. Det digitale innholdet kan brukes som et heldigitalt læremiddel eller som et supplement til lærebøkene. Innholdet følger kapittelstrukturen i lærebøkene.

Gente 8-10. Aschehoug Univers kombinerer lærebokstoff og dialoger med lydfiler av innleste tekster, språkfilmer, adaptivt språkarbeid, drilloppgaver, året rundt-oppgaver og ekstra ressurser til temaer som behandles i læreboka. Det er lagt stor vekt på vokabulartrening og muntlig produksjon gjennom opp-og-stå-aktiviteter, modelltekster, lytting, uttale og opptaksfunksjon.

Den digitale utgaven av YO-boka har skrivemoduler med skrivestøtte, forslag til modelltekster og bildearkiv. Elevarbeid kan lastes ned og lagres eller skrives ut og samles i en mappe. Etter hvert som elevene jobber med YO-boka, kan de se egen progresjon, snakke om læringsprosessen og vurdere sin egen læring. Til eksamen vil de ha en stor samling egne tekster de kan ta utgangspunkt i.

Lærervisningen gir tilgang til Lærerens digitalbok, gode undervisningstips, forslag til årsplan og stoff om vurdering.

Siden læremidlene Gente, Salut og Leute har samme struktur og tilnærmet innhold, er det enkelt å samarbeide på tvers av språkfagene om felles temaer som grammatikk, læringsstrategier, leker, aktiviteter og det å skrive en god tekst eller holde en god presentasjon.

Gente 8-10. Aschehoug Univers selges som enkeltlisens.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…